+45 30 290 890 karina@familienitale.dk

Marte Meo

Bryd mønstre med Marte Meo. Ved at filme får omgivelserne øjnene op for, hvor lidt der skal til, for at opnå de store ændringer i hjemmet i forhold til børn og voksne.

Marte Meo viser virkeligheden

Marte Meo forløb hos os, består af formøde, film, filmanalyser og tilbagemeldinger.

JEG SER PÅ: alle de gode ting I som forældre allerede gør og som jeres barn har brug for at I gør mere af.

JEG HJÆLPER MED: at tydeliggøre, forfine og forstærke alle de gode elementer.

Marte Meo viser dig om du gør det, du tror, du gør.

Marte Meo kan med små ændringer give en stor ændring i familiedynamikken i positiv retning.

Husk at jeg kommer med friske øjne og ser på jer som familie, jeres barns behov og på de styrker I som forældre allerede har.

JEG SER IKKE: på hvad I gør forkert, om der roder i køkkenet eller om du ser tyk ud på kameraet.

Jeg filmer hverdagen.

Eksempel på forløb:

Vi mødes og taler os til enighed omkring hvad I har af ønsker til ændringer.

Vi aftaler, hvornår der skal filmes to film á maksimum 10 minutters varighed. Disse ses igennem af jeres Marte Meo terapeut, de analyseres og I får klip samt arbejdspunkt til et nyt møde inden for 1 uge.

I arbejder med dette punkt, og efter ca. 7 til 10 dage hvor I har arbejdet med arbejdspunktet filmes der igen i ca. 10 minutter, og jeres Marte Meo terapeut arbejder filmen igennem og giver jer en tilbagemelding indenfor 1 uge. Sådan fortsætter samarbejdet og I vil hurtigt opleve en ændring hos jeres barn. I ændrer jeres tilgang til barnet og barnet ændrer sig.

Efter et forløb får I et opfølgende møde med den Marte Meo terapeut som I har haft ude hos jer, og der justeres på de småting man som forældre hurtigt kan komme til at vende tilbage til.

Vi arbejder i fællesskab på at styrke familiens dynamik og naturlige måde at være sammen på, med de små ændringer som filmen viser, skal til.

Lad mig høre fra dig

Er du interesseret i et Marte Meo forløb eller familievejledning så ring og hør nærmere eller send mig en mail via nedenstående knapper, og så vender jeg tilbage hurtigst muligt.